Over ons

Vanuit het verlangen ooit een eigen winkel te hebben en door het kwijtraken van haar baan in de zorg trok Ramona in 2014 de stoute schoenen aan en begon haar onderneming “Hupsakeet”. Met een omgetoverde schaftkeet stond zij een jaar lang op fairs en markten met haar eigen winkeltje op wielen, of zoals mensen het ook wel noemden: de pipowagen. Op 1 van die fairs ontmoette zij Hester voor het eerst die laaiend enthousiast werd van het concept.

Een paar maanden later ging de keet toch van de baan en trok Ramona in haar eerste echte winkeltje aan de Peulenstraat 253 in Hardinxveld-Giessendam. Een droom die uitkwam! Een echte winkel.
Wat zou het leuk zijn om dit samen met iemand te kunnen doen, en jawel… dat werd Hester! Vanaf oktober 2016 vormen wij een team en dat is ontzettend bijzonder. Iemand met wie je dezelfde passie kunt delen en samen de wereld wat meer kleur wil geven. Ons stekje was fijn maar onze droom werd groter: een pand waar naast de winkel ook ruimte is voor ontmoetingen en workshops, en daarin werd voorzien.

Vanaf juni 2018 mogen wij de trotse huurders zijn van het roze pand aan de Peulenstraat nummer 208. Een pand met veel mogelijkheden en waar we de ruimte hebben. Dóór de winkel kwamen wij tot bloei en ons verlangen is dat ook andere mensen op zoek gaan naar hun (kinder)droom en zo mogen doen waar ze goed in zijn en blij van worden. Wij geloven dat ieder mens unieke talenten bezit waar je wat mee moet doen! Naast de winkel geven wij ook workshops (zie agenda) en hopen wij ook andere vrouwen een stukje op weg te kunnen helpen in het “tot bloei” komen door onze ruimte te verhuren voor workshops die zij zelf aanbieden.

Dus mocht jij een vrouw zijn met een talent, heb je zelf geen workshopruimte of misschien wat drempelvrees, waai eens bij ons binnen en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. Jij met jouw talent bent nodig!

Graag tot ziens in de winkel!